Για το Edutorial

Edutorial

Η πλήρης υποστήριξη στη διδασκαλία

Οι επιστημονικές εκδόσεις Rosili καλύπτουν τους τομείς Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Οικονομία, Λογιστική. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά βιβλία, τα οποία να παρουσιάζουν τη σύγχρονη επιστημονική θεωρία με τρόπο κατανοητό και παράλληλα να τη συνδέουν με την πράξη μέσω των παραδειγμάτων, των case studies, των ερωτήσεων και των ασκήσεων.

Ο εκδοτικός οίκος Rosili διευκολύνει το πολύτιμο εκπαιδευτικό έργο σας παρέχοντάς σας άμεση κι εύκολη πρόσβαση στο διδακτικό υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου που χρησιμοποιείτε ως κύριο διδακτικό εγχειρίδιο μέσα από την καινοτομική πλατφόρμα Edutorial.

aboutImg

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Το διδακτικό υλικό παρέχεται δωρεάν σε όσους καθηγητές υιοθετήσουν τα βιβλία μας ως βασικά συγγράμματα και περιέχει σε διαφάνειες:

  • τα κυριότερα σημεία κάθε κεφαλαίου,
  • πίνακες,
  • διαγράμματα,
  • σχήματα,
  • ερωτήσεις-απαντήσεις,
  • ασκήσεις,
  • μελέτες περίπτωσης κ.ά.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου που χρησιμοποιείτε, πρέπει να συνδεθείτε στην πλατφόρμα Edutorial.

Σύνδεση

Εάν σας έχει ήδη δοθεί πρόσβαση στο υποστηρικτικό διδακτικό υλικό του βιβλίου, επιλέγετε «Σύνδεση» και συμπληρώνετε το email σας καθώς και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε λάβει. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε και να αποθηκεύσετε το υλικό του βιβλίου.

aboutImg

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο υποστηρικτικό διδακτικό υλικό του βιβλίου, επιλέγετε «Εκδήλωση ενδιαφέροντος» και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και τον τίτλο του βιβλίου. Στη συνέχεια, επεξεργαζόμαστε το αίτημά σας και, εφ’ όσον χρησιμοποιείτε το βιβλίο ως κύριο σύγγραμμα, σας αποστέλλουμε κωδικούς ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο υποστηρικτικό υλικό.

aboutImg

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6615050.